Ads 468x60px

Labels

Friday, May 23, 2014

Shaklee ada ganti yang lebih baik daripada 100 plus ke???!!

❤️[Shaklee Performance Drink]❤️


Ramai yang dalam duk diet tp bila exercise or tak larat, pergi minum 100 Plus la apa ntah lagi air berkarbonat, sebab nak energy katanya.... 

Meh kenal yang PD! Eh bukan Port Dickson tau!! :p

Ia adalah Performance Drink Shaklee!

Apa sebenarnya PD ni? Kenapa anda sgt harus (wajib? :p)  mendapatkan nya??

1. BEBAS gas atau tidak berkarbonat.
2. Kurang  kandungan gula (less sugar).
3. Performance Drink mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepatkan kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus anda akan mengatasi masalah dahaga – KURANG HAUS!
4. Bersifat isotonik iaitu minuman ini mempunyai jumlah kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Kesannya ia akan mudah diserap dan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah dan impaknya- tubuh anda LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT! 

LEBIH CERGAS, KURANG HAUS, KURANG PENAT! Siapa tak nak??
Semua nak kan??


So siapa yang memerlukan PD ini?

Simple! Semua orang! Hehe. Bagi saya Performance Drink Shaklee ini diperlukan oleh setiap ahli keluarga anda yang tersayang. Sama ada suami, isteri mahu pun anak-anak yang riang dan aktif! Yes, very the active!

Golongan yang sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah:

1. Para ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother).
2. Mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
3. Ramadhan is approaching!!
Mereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
4. Para pesakit yang menghidap gout.
5. Mereka yang kurang minum air dan dehidrasi. Orang macam saya la ni!
6. Mereka yang sering diserang sakit kepala atau migrain.
7. Anak-anak yang demam. Elakkan bg minuman berkarbonat please pretty please!
8. Mereka yang terasa lemah, macm nak demam atau sedang demam.
9. Dan tentunya sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.


Siapa nak minuman PD ni, boleh cepat2 pm/whatsapp saya la!

Layanan kasih sayang dr ladang hehe❤️



Kalau nak puasa ni, gabung dengan ESP and mealshake, lagi da bomb!!!
Nak tahu lebih lanjut, fell free to pm/sms/whatsapp ❤️

With ❤️
Ibu Aisha Dania




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Disclaimer I

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer II

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Rakan Blog

Dikuasakan oleh Zulfae Solution. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my